Rutger Bregman keert terug in top Bestseller 60


Rutger Bregman keert terug in top Bestseller 60
Rutger Bregman keert terug in top Bestseller 60 AMSTERDAM (ANP) – Het boek De meeste mensen deugen van Rutger Bregman heeft een comeback gemaakt naar de top van de Bestseller 60 van Stichting CPNB. De terugkeer heeft waarschijnlijk te maken met het nieuws dat een verhaal uit het boek verfilmd gaat worden.


Rutger Bregman keert terug in top Bestseller 60
Rutger Bregman keert terug in top Bestseller 60 Het boek De meeste mensen deugen van Rutger Bregman heeft een comeback gemaakt naar de top van de Bestseller 60 van Stichting CPNB.


De Bestseller 60, de bestverkochte boeken wekelijks op een rij
Top 60week 22, 2020 1 Suzanne … Rutger Bregman De meeste mensen deugen Pleidooi tegen cynisme, op basis van de jongste inzichten uit de psychologie, economie, biologie en archeologie. … Citeren uit De Bestseller 60 is zonder toestemming vooraf toegestaan.


Rutger Bregman weer bestseller na filmnieuws – Ditjes & Datjes
Het boek De meeste mensen deugen van Rutger Bregman heeft een comeback gemaakt naar de top van de Bestseller 60 van Stichting CPNB. De terugkeer heeft waarschijnlijk te maken met het nieuws dat een verhaal uit het boek verfilmd gaat worden.


De Bestseller 60, de bestverkochte boeken wekelijks op een rij
De 60 bestverkochte boeken op een rij. Rutger Bregman De meeste mensen deugen Pleidooi tegen cynisme, op basis van de jongste inzichten uit de psychologie, economie, biologie en archeologie.


‘Ik vind die hele Rutger niet zo interessant’ – NRC
Rutger Bregman: Zijn nieuwste boek, … dat sindsdien onafgebroken in de top-3 van de Bestseller 60 staat. … Tijdens een Belgisch televisieoptreden een tijdje terug kreeg hij een black-out.


Rutger Bregman – De Correspondent
Biografie Rutger Bregman (1988) is historicus. Hij publiceerde vijf boeken: Met de kennis van toen (2012), De geschiedenis van de vooruitgang (2013), Gratis geld voor iedereen (2014), Waarom vuilnismannen meer verdienen dan bankiers (met Jesse Frederik, 2015) en De meeste mensen deugen (2019).


Rutger Bregman – Wikipedia
Rutger C. Bregman (Renesse, 26 april 1988) is een Nederlands geschiedkundige en opiniemaker. Biografie en loopbaan. Media afspelen. Bregman over het basisinkomen bij het Brainwash Festival, 2015. Bregman werd geboren in Renesse en heeft twee oudere zussen. Hij groeide op in …


De meeste mensen deugen – Rutger Bregman – De Correspondent
Het boek van Bregman is een geschenk in deze barre ‘Winter is coming’-tijden. De mens is slecht (vooral de andere mens), politici deugen niet en met de wereld gaat het de verkeerde richting uit – dat is de tot vandaag de dag heersende opvatting in de pers, gebaseerd op dubieus wetenschappelijk onderzoek en eeuwenlange zelfhaat.


Rutger Bregman – Wikipedia
Rutger C. Bregman (born 1988) is a Dutch popular historian and author. He has published four books on history, philosophy, and economics, including Utopia for Realists: How We Can Build the Ideal World, which has been translated into thirty-two languages.His work has been featured in The Washington Post, The Guardian and the BBC.He has been described by The Guardian as the “Dutch wunderkind of …
Car Battery Tester

Tagged : /