Review: Oral-B iO – de slimste elektrische tandenborstel van het moment


Review: Oral-B iOde slimste elektrische tandenborstel
De app geeft meteen wat tips over het gebruik en de mogelijkheden, maar je kunt direct aan de slag met het poetsen van je tanden. De app. De Oral-B-app is sinds onze review van de Oral-B Genius X tandenborstel flink verbeterd. Het homescherm heet nu simpelweg ‘start’ en is het startpunt van elke poetsbeurt.


Oral-B iO: de slimme tandenborstel – TechReview
De Oral-B iO is niet zomaar een slimme tandenborstel. Het heeft functies die jou erbij helpen om optimaal je tanden te kunnen poetsen. De slimme tandenborstel van Oral-B heeft een interactieve display met daarop bijvoorbeeld welkom boodschappen en keuzes uit poetsstanden. Ook houdt de tandenborstel bij of je goed genoeg poetst.


Oral-B iO review: dit zijn de plus- en minpunten
Oral-B iO serie 9. Eind februari van dit jaar hebben wij jullie al bericht van de feestelijke lancering van de nieuwste elektrische tandenborstel van Oral-B in Barcelona. Daarbij heb ik de tandborstel heel kort kunnen testen (exclusief de app omdat deze nog niet beschikbaar was) en jullie mijn eerste indrukken kunnen geven. Inmiddels is de Oral-B iO al een aantal weken in Nederland te koop en …


Oral-B iO eerste indrukken: hoe slim is deze elektrische
De eerste Oral-B elektrische tandenborstel dateert al van 1963 en Oral-B heeft een rijke historie aan innovaties op gebied van mondverzorging. Dat werd duidelijk in Barcelona waar Oral-B kosten noch moeite had gespaard om tijdens een prachtige presentatie hun nieuwe Oral-B iOtandenborstel aan de wereld voor te stellen en ik mocht er namens Androidworld bij zijn om deze letterlijk aan de tand …


Oral-B iO – 9n – Elektrische Tandenborstel Zwart Powered …
Meteen na de eerste keer gebruik van deze Oral-B iO series 9N was het verschil met mijn elektrische tandenborstel groot. De accu laad zeer snel op en is met 2 weken 2maal daags poetsen pas opnieuw aan opladen toe. Uitstekend dus!


Oral-B iO: slimme tandenborstel nu verkrijgbaar
Oral-B iO nu verkrijgbaar. Eerder schreven we al een korte review over de Oral-B iO nadat we er in februari een etmaal mee hadden doorgebracht. Een paar maanden later ligt deze elektrische


Oral-B iO: de slimme tandenborstel die de poetservaring …
De Oral-B iO is sinds deze maand te koop in België, nadat in februari al de tandenborstel een eerste maal werd getoond aan de buitenwereld. De voorbije jaren zagen we heel wat functies op elektrische tandenborstels verschijnen die we nu bijna doodnormaal vinden, zoals de 2-minuten timer en druksensoren.


Review: Oral-B Genius X – tandenborstel met realtime …
Het doel is simpel; de mensheid nog beter zijn tanden laten poetsen. Hoe het werkt en of het werkt lees je in deze review. Wat is de Oral-B Genius X? De Oral-B Genius X is een slimme tandenborstel die op basis van kunstmatige intelligentie gebruikers kan helpen tijdens het poetsen.


Oral-B tandenborstels vergelijken – Tweakers
Gebruikersreview – Oral-B Pro 2 2900 Black CrossAction + Extra Body review door Stefan9068. Twee Oral B tandenborstels met 3D poetsbewegingen. Duidelijk sneller en krachtiger dan de Vitality serie.


Vanden Borre | Oral-B iOtandenborstels: voor een …
Met artificiële intelligentie. Wist je dat artificiële intelligentie je poetsstijl herkent en je begeleidt om heel je gebit te poetsen, zodat je geen plekje zou overslaan. En bij het iO 9-model gaat het nog een stapje verder.. Deze tandenborstel is voorzien van 3D-tandtracering met AI om te controleren hoe jij de voor-, boven- en achterkant van je tanden poetst.
code reader

Tagged :