Nieuw seizoen Onze boerderij start zondag 6 september op NPO 1


Nieuw seizoen Onze boerderij start zondag 6 september op NPO 1
Vanaf zondag 6 september is het nieuwe seizoen van het programma Onze boerderij te zien op NPO 1. Yvon Jaspers gaat weer langs bij diverse boeren uit heel Nederland om te kijken hoe het leven ervoor staat op de boerderij.


Onze boerderij gemist? Start met kijken op NPO Start
Onze boerderij Yvon Jaspers duikt het boerenleven in. Ze gaat opnieuw langs bij oud Boer zoekt Vrouw-deelnemers en bij andere boeren om te ervaren hoe het nou echt is om in deze turbulente tijd een agrarisch bedrijf te runnen.


Derde seizoen Onze Boerderij vanaf 6 september op NPO 1 – BM
Van stikstofproblemen en milieu-eisen tot kritiek op hoeveel vee we in ons land houden. De vraag die bij veel boeren dagelijks door het hoofd speelt is: hoe nu verder? Op die vraag zoekt Yvon het antwoord in de derde reeks van Onze Boerderij. Het programma is vanaf zondag 6 september te zien om 20.3


Onze boerderij | KRO-NCRV
Nieuw seizoen Onze Boerderij! Op zondag 6 september start weer een nieuwe reeks van het tv-programma Onze boerderij. … Voor Onze boerderij gaat Yvon Jaspers opnieuw langs bij oud Boer zoekt Vrouw-deelnemers en bij andere boeren om te ervaren hoe het nou echt is om in deze turbulente tijd een agrarisch bedrijf te runnen.


Boerin Steffi, boer Riks en boer Willem in derde seizoen
Boerin Steffi, boer Riks en boer Willem uit Boer zoekt vrouw maken hun opwachting in het derde seizoen van Onze boerderij. De nieuwe reeks is vanaf zondag 6 september te zien op NPO1.


Onze boerderij gemist? Start met kijken op NPO Start
Yvon start haar zoektocht naar het echte boerenleven bij Agnes, de eerste boerin die ooit meedeed aan Boer zoekt Vrouw. NPO. Onze boerderij.


Onze boerderij gemist? Start met kijken op NPO Start
Bij Yvon Jaspers stroomt boerenbloed door haar aderen. Maar is dat leven wel zo romantisch als het voor veel mensen lijkt?


Boer zoekt Vrouw gemist? Start met kijken op NPO Start
Boer zoekt Vrouw zoekt samen met een aantal vrijgezelle boeren naar de liefde van hun leven. Ieder seizoen krijgen wij honderden aanmeldingen binnen van boeren die hopen hun leven spoedig te kunnen delen met de liefde van hun leven. Die éne. Om mee te lachen en te huilen, of soms te mesten en te melken. Die éne, die past op de boerderij en in hun leven.


Vanaf maandag 7 september iedere maandagavond om 22:15 uur …
Vanaf maandag 7 september iedere maandagavond om 22:15 uur bij KRO-NCRV op NPO 2. Nieuw seizoen De Monitor. Lees verder Vanaf zondag 6 september, 20.20 uur bij KRO-NCRV op NPO 1. Nieuw seizoen Onze boerderij. Lees verder Vanaf zondag 6 september, 21:15 uur NPO 1 Anita wordt Opgenomen in de ouderenzorg.


Kijk alles van NPO op NPO Start
Start programma’s waar en wanneer je maar wilt op NPO Start. Met NPO Plus kijk je zonder reclame alle afleveringen van je favorieten Nederlandse series.

Tagged : /