Kim Feenstra bevallen van eerste kind


Kim Feenstra bevallen van eerste kindje | Show | AD.nl
Kim Feenstra bevallen van eerste kindje. Kim Feenstra is bevallen: de kleine heet Brooklyn. Dat deelt Kim op Instagram. Het is het eerste kindje voor het 35-jarige model en haar vriend Stanley Tailor.


Kim Feenstra bevallen van eerste kind | NU – Het laatste …
Kim Feenstra is vrijdag bevallen van haar eerste kind, genaamd Brooklyn Baby Tailor. De actrice deelt de naam van haar pasgeboren baby zaterdag op Instagram.


Kim Feenstra bevallen van eerste kindje | Entertainment …
Kim Feenstra is vrijdag bevallen van haar eerste kindje. Het model maakte het nieuws zaterdag bekend via Instagram.


Kim Feenstra bevallen van eerste kindje – metronieuws.nl
Kim Feenstra bevallen van eerste kindje Foto: ANP. Beschuit met blauwe muisjes voor Kim Feenstra (35) vandaag, ze is namelijk bevallen van haar eerste kindje! Het is een jongetje. Via social media maakte het model het vrolijke nieuws bekend, én ze deelt gelijk de naam van haar pasgeboren zoon.


Kim Feenstra bevallen van eerste kindje – Wel.nl
Kim Feenstra is vrijdag bevallen van haar eerste kindje. Het model maakte het nieuws zaterdag bekend via Instagram. “We are on another level right now. 16.10.2020. A new Legend has arrived …


Kim Feenstra is bevallen van eerste kindje én onthult de …
Vrolijk nieuws op de zaterdagmiddag. Kim Feenstra (35) laat via social media weten dat ze bevallen is van haar eerste kindje. Ze maakt ook de naam van haar baby bekend.


Kim Feenstra bevallen van eerste kindje – Weekend Online
Kim Feenstra is vrijdag bevallen van haar eerste kindje. Het model maakte het nieuws zaterdag bekend via Instagram. ‘We are on another level right now. 16.10.2020. A new Legend has arrived. Brooklyn Baby Tailor’, schrijft de 35-jarige Kim. Ze meldt niet wat het geslacht van het kindje is maar uit de veelvuldige blauwe ballonnen op…


Kim Feenstra bevallen van eerste kind – 4nieuws.nl
Kim Feenstra wil na bevalling geen foto’s delen van zoon of dochter Nieuwsbron:nu.nl / cultuur (23-09-2020 10:11 ) Kim Feenstra, die momenteel in verwachting is van haar eerste kind, is niet van plan om herkenbare foto’s van haar baby te delen als hij of zij is geboren.


Kim Feenstra is bevallen van eerste kindje én onthult de …
Kim Feenstra (35) laat via social media weten dat ze bevallen is van haar eerste kindje. Ze maakt ook de naam van haar baby bekend. Met een foto en Engelse tekst laat Kim aan al haar volgers weten dat ze een zoontje op de wereld heeft gezet die naar de naam Brooklyn Baby Tailor luistert.


Babynieuws: Kim Feenstra is bevallen van haar eerste kindje
Kim Feenstra is op 16 oktober bevallen van haar eerste kindje: Brooklyn. Kim, haar lover Stanley en de baby maken het goed. Kim wist niet wat het geslacht zou zijn van het kindje, dus dat het een zoontje is, was een extra grote verrassing.
scan tool

Tagged : /