Her er det gamle Braathens SAFE-flyet hjemme igjen på Sola etter 49 år


Her er det gamle Braathens SAFE-flyet hjemme igjen Sola
Klokka 15.23 landet det tidligere Braathens SAFE-flyet LN-SUB Sola lufthavn igjen, 49 år etter at det var her sist. Og dessuten i de samme fargene det hadde da det ble solgt i 1971.


Maserati vinterkjøring troms – Bil – Diskusjon.no
Her er det gamle Braathens SAFE-flyet hjemme igjen Sola etter 49 år FHI: Lite smitte i samfunnet gjør valideringen av Smittestopp-appen utfordrende Logg inn for å følge dette


MSN.no – Hjemme igjen etter 49 år | Facebook
Hjemme igjen etter 49 år. See more of MSN.no on Facebook. Log In


Dagens Lunch – Tu.no
Her er det gamle Braathens SAFE-flyet hjemme igjen Sola etter 49 år Ingen ville levere undervannsfarkoster til Havforskningsinstituttet – havmålinger forsinkes Gulvet som var flytende for bare tre timer siden er steinhardt!


Endeleg har flyet landa – aftenbladet.no
Etter år med fram og tilbake har endeleg det 63 år gamle flyet av typen DC6B landa Sola flyplass. Reisa frå Fairbanks, Alaska blei den aller siste før Sola Flymuseum tek over.


Det gamle Braathensflyet måtte trå til under skogbrann …
Det gamle Braathensflyet måtte trå til under skogbrann – den siste ferden til Sola er utsatt


Solabladet – En arbeidshest vender hjem
DC-6B Cloudmaster står igjen som et av de sterkeste symbolene Braathens-tiden, den gang da norsk luftfart hadde sin storhetstid. Nå kommer en av Braathens-maskinene hjem igjen, for å pensjoneres Sola.


Reise: Les klagen og svaret fra Braathens – DinSide
Hva dette gebyret er ment å dekke er vanskelig å se for seg – administrasjonskostnader kan det i hvert fall ikke være. På Braathens internettsider kan man om Best-billetten lese ” BEST er for deg som gjerne vil ha ekstra fleksibilitet, komfort og service når du reiser”. Dette er ikke service, det er skandaløst.


MEDLEMSMØTER I 2016 – www.braathens-seniorklubb.net
Solen er sentrumfor solsystemet vårt og grunnlaget for alt liv Jorden. Den er 5 milliarder år gammel og brenselet (hydrogen) ventes å holde i 4 til 5 milliarder år til. Kjernetemperaturen Solen er 1 500 millioner grader, overflatetemperaturen er ca. 5 500 grader og stjernen er veldig magnetisk.


Braathens SAFE Flight 139 – Wikipedia
Braathens SAFE Flight 139 var en flykapring som fant sted i Norge den 21. juni 1985.Hendelsen skjedde ombord en Boeing 737-205 tilhørende Braathens SAFE som var en planlagt tur fra Trondheim lufthavn, Værnes til Oslo lufthavn, Fornebu.Flykapreren var Stein Arvid Huseby, som var full under det meste av hendelsen. Det var den første flykapringen som skjedde i Norge.

Tagged : / / / /