Club Brugge krijgt eindelijk nieuws: ‘Adolfo Gaich maakt toptransfer’


Club Brugge krijgt eindelijk nieuws: ‘Adolfo Gaich maakt
Club Brugge krijgt eindelijk nieuws: ‘Adolfo Gaich maakt toptransfer’ (19 ) 11:30: Messi staat voor megatransfer: ‘260 miljoen en 4-jarig contract ligt klaar’ (86 ) 10:50: Officieel: …


Club Brugge krijgt eindelijk nieuws: ‘Adolfo Gaich maakt
Club Brugge krijgt eindelijk nieuws: ‘Adolfo Gaich maakt toptransfer’ – Voetbal24.be ‘Percy Tau tekent weldra voor nieuwe uitleenbeurt’ – VoetbalNieuws.be LIKE CLUB OP FACEBOOK!


Geen Club Brugge: ‘Gaich maakt langverwachte transfer voor …
Adolfo Gaich werd de afgelopen maanden veelvuldig in verband gebracht met Club Brugge. Het ziet er echter naar uit dat de Argentijnse aanvaller naar CSKA Moscow zal verhuizen. Dat laat Gaich zelf weten aan TyC Sports. “Ik heb een goed gevoel om naar Rusland te gaan”, klinkt het.


Unieke buitenkans voor Club Brugge: ‘Vraagprijs Gaich
Club Brugge krijgt ook goed nieuws in het bericht. Zo klinkt het dat San Lorenzo nog maar zeven tot acht miljoen euro hoopt te kunnen krijgen voor Gaich. Enkele maanden geleden bedroeg de vraagprijs nog meer dan vijftien miljoen euro.


Club Brugge was bereid om de Belgische records te breken …
Club Brugge bewoog in januari hemel en aarde om Adolfo Gaich naar Olympia te halen. De cijfers bewijzen dat blauw-zwart héél ver wou gaan voor de aanvaller.


UPDATE: ‘Club Brugge gaat nog steeds voor …
Update: Volgens journalist Federico Clarat gaat Club Brugge nog steeds voor miljoenen- en recordtransfer Adolfo Gaich. De Argentijnse aanvaller staat al een tijdje in de belangstelling van Blauw-Zwart. Ook het Engelse Leeds is geïnteresseerd, maar naar verluidt staat Club Brugge dichter bij een transfer.


‘Club Brugge geeft komst Gaich niet op, nog extra …
Club Brugge beleefde afgelopen winter een heuse transfersoap met Adolfo Gaich. De Argentijn stond op het punt om richting Blauw-Zwart te trekken, maar de overgang ging finaal niet door. Deze zomer wel?


Toptarget van Club Brugge Gaich door de ogen van zijn …
Adolfo Gaich (20) staat al heel de wintermercato in de belangstelling van Club Brugge. De spits van San Lorenzo is aanvoerder van de nationale beloften van Argentinië. Daar deelt hij de …


VP Scout: Adolfo Gaich, de nakende recordtransfer van Club
13 miljoen euro, het zou de duurste inkomende transfer ooit zijn in de Belgische competitie. Het lijkt er echter sterk op dat dat bedrag één van de komende dagen op tafel wordt gelegd. Club Brugge wilt erg diep in de buidel tasten voor Adolfo Gaich, maar wie is deze Argentijnse spits eigenlijk?


Club Brugge Nieuws | Jupiler Pro League | Sportnieuws …
06-jun (08:20) Club Brugge moet in actie schieten: “Nog geen officieel bod voor Gaich” (Voetbalprimeur.be) 06-jun (08:13) Club Brugge krijgt geweldig nieuws te horen over droomtarget Adolfo Gaich (Voetbal24.be) 06-jun (08:06) Club Brugge grijpt in en zet drie spelers tegelijk op transferlijst (Voetbal24.be)
code reader

Tagged : / / / / /