Chefsåklagaren begär att domen efter Bodenmordet tas till HD


Chefsåklagaren begär att domen efter Bodenmordet tas till
Chefsåklagaren begär att domen efter Bodenmordet tas till HD Publicerad idag 15:23 I början av september friades två män i hovrätten från mord för knivdådet i Boden där en 19-årig man …


Chefsåklagaren begär att domen efter Bodenmordet tas till
Chefsåklagaren begär att domen efter Bodenmordet tas till HD onsdag den 23 september 15:25. I början av september friades två män i hovrätten från mord för knivdådet i Boden där en 19-årig man förlorade livet. Nu vill åklagaren att ärendet ska tas upp i Högsta domstolen.


Chefsåklagaren vill att HD tar upp… – SVT Nyheter …
Chefsåklagaren begär att domen efter Bodenmordet tas till HD I början av september friades två män i hovrätten från mord för knivdådet i Boden där en 19-årig man förlorade livet. Nu vill åklagaren att ärendet ska tas upp i Högsta domstolen.


Ingen förundersökning mot Palmeåklagaren efter utpekandet …
Det blir ingen förundersökning mot Palmeåklagaren Krister Peterson efter utpekandet av Stig Engström under den uppmärksammade presskonferensen i juni, det rapporterar DN. Överåklagaren Anders Jacobsson anser nämligen att utpekandet varit försvarligt. Det var under förmiddagen den 10 juni i …


Chefsåklagare: Katastrof om polisen inte får ut … – HD
Polisens rätt att kräva ut brottslingars teletrafik och position från teleoperatörerna är hotad efter en EU-dom. Nu kräver tunga åklagare och poliser att regeringen räddar ett viktigt vapen.


Båtolyckan i Södra hamn: HD prövar inte målet – Kuriren
För familjen innebär den fastställda domen en upprättelse, eftersom nära anhöriga till dem begärde att förundersökningen skulle tas upp igen efter att dåvarande vice chefsåklagare Mikael Lundquist i första skedet hade valt att lägga ned den.


Åtal efter dödsolyckan i Luleå | SVT Nyheter
En anhörig till den omkomna kvinnan begärde dock att förundersökningen skulle tas upp igen och nu har chefsåklagare Thomas Ennefors … Dömd efter dödlig båtolycka överklagar till HD.


Lägger ner utredning om svartslakt igen – HD
Brevet gjorde nytta. Överåklagare Sven-Erik Alhem bestämde den 23 februari i år att utredningen skulle tas upp igen och lämnade över ansvaret till chefsåklagare Jörgen Lindberg.


Domstolen väntar på misstänkte terroristen – HD
Den misstänkte terroristen från Drottninggatan, 39-årige Rakhmat Akilov, ställs inför häktningsdomaren på tisdagen. Polisen är säker på sin sak: Det är han som körde lastbilen. Men …


Man nekar till terroristbrott – HD
Den man som är misstänkt för att ha förberett terroristbrott i Uppsala län nekar till brott, uppger Dagens Nyheter. – Min uppfattning är att det inte leder till någonting, säger mannens …
diagnostic code reader

Tagged :