Veilige warm-up voor Circuit Zolder zonder publiek, maar wanneer mag de rem er eindelijk helemaal af?


Veilige warm-up voor Circuit Zolder zonder publiek, maar
Veilige warm-up voor Circuit Zolder zonder publiek, maar wanneer mag de rem er eindelijk helemaal af? Uitgegeven door Bas Kaligis • 8 mei 2020 19:10 • Print artikel Langzaam maar zeker worden …


RallyandRaces – Veilige warm-up voor Circuit Zolder
Veilige warm-up voor Circuit Zolder: Activiteiten zonder publiek hervatten! De door omstandigheden lange winterslaap van Circuit Zolder is voorbij. Vanaf 11 mei zullen de professionele activiteiten worden hervat: trainingen, testdagen, rijvaardigheidscursussen en BMX.


Verstappen twee keer tweede bij Duits simracekampioenschap …
DailyGP.com brings daily Formula 1 news and Max Verstappen news. We do this every 10 minutes, 24 hours a day, 365 days a year. We are big Formula 1 fans by our self and we know what Formula 1 fan needs!We offer a nice overview from all important Formula 1 news sources worldwide for all F1 fans worldwide. We offer the news in different languages in: Dutch, English, French, German, and Spanish.


Redeoss – Het nieuws van 2015-2016
De organisatie had nog geen wisselbokaal naar hun zin kunnen vinden. Inge kreeg een jaarprijs, die ze mag houden. Omdat het de allereerste keer is, zullen we maar zeggen. Ook was er weer voor de drie winnaars een oorkonde voor hun persoonlijk archief. De winnaars van de interne competitie seizoen 2015-2016 zijn:


Belgische AB-lezer vertelt over rampzalige dag F1 in Spa …
Ondanks de actie op de baan was het niet voor iedereen genieten, op het Ardenner circuit. Schrijver dezes vertoefde afgelopen zondag eveneens op de tjokvolle Belgische omloop. Ik kan me dan ook …


De Kring Nodigt Theaterliefhebbers Uit Voor Blind Date …
‘Nog voor de kerst hoop ik de komst van twee grote nieuwe bedrijven naar Roosendaal aan te kunnen kondigen’, prikkelde hij de nieuwsgierigheid. Zijn collega Cees Lok is vooral gefocust op een groei van het winkelbestand. ‘We zijn goed aan de slag, maar het mag natuurlijk altijd sneller gaan’.


Wondersupplementen zonder veiligheidsgarantie
Exemplarisch voor de botanische trend in supplementenland is de handel en wandel van het Amerikaanse supplementenbedrijf iForce. … is misschien niet helemaal zonder bijwerkingen. … Ga er maar van uit dat in supplementenland voorlopig maar één instantie ervoor kan zorgen dat je niks verkeerds in je mond stopt.


Archief maart 2019 – Internetgazet Heusden-Zolder
Ze vragen zich ook af wanneer de camera van de gemeente daar eens opgesteld wordt. Woensdag 27 maart 2019. Bravo … Het gaat goed met BMX club Circuit Zolder. Dat bleek vanavond nog maar eens tijdens de … In vierde A waren er twee nederlagen voor Zolder, de D-ploeg verloor thuis met 56-58 van Baclo Lommel Z en de Z-ploeg moest bij …


Archief juli 2019 – Internetgazet Heusden-Zolder
Maar alles zit helemaal op schema. Donderdag 18 juli 2019. … De rondleidingen op Circuit Zolder zijn voor dit seizoen ingezet met liefst 60 deelnemers. … zagen ze een crossmotor met daarop 2 jongemannen zonder helm. De passagier sprong er af, de motorrijder sloeg op de vlucht.


Francisco van Jole: De twijfel knaagt, doet de overheid …
Niet dat er op europees niveau niks af te stemmen is (er is een hoop zelfs) maar laat dat maar aan de nationale regeringen over. Met het sluiten van de EU-grenzen (op last van Brussel) is niks mis (men had het alleen anderhalve maand eerder moeten doen) maar men doet er goed aan om het daarbij voorlopig te laten wat betreft bemoeienis door de EU.
Autel TPMS sensor

Tagged : / / /