Singapore ger grönt ljus till labbodlat kött


Singapore ger grönt ljus till labbodlat kött | SVT Nyheter
Singapore ger grönt ljus till labbodlat kött Uppdaterad idag 20:08 Publicerad idag 19:21 Som första land i världen tillåter Singapore försäljning av labbodlat kött.


Singapore först ut – godkänner labbodlat kött
Kycklingkött som odlats i laboratorium kommer för första gången att få säljas. Singapore ger grönt ljus till labbköttet, som det första landet i världen. Köttliknande produkter baserade på växter har funnits ute på marknaden ett bra tag, men det här är första gången som så kallat rent eller odlat kött godkänts.


Singapore första land att godkänna kött odlat i …
Kycklingkött som odlats i laboratorium kommer för första gången att få säljas. Singapore ger grönt ljus till labbköttet, som det första landet i världen.


Singapore ger grönt ljus till labbodlat kött
Singapore ger grönt ljus till labbodlat kött. Som första land i världen tillåter Singapore försäljning av labbodlat kött. Det handlar om kycklingkött från den amerikanska tillverkaren… Läs mer här. Idag 19:41 Man dömd i Ungern för terrorbrott i Syrien.


Singapore ger grönt ljus till labbodlat kött | Värdegrunden
Singapore ger grönt ljus till labbodlat kött (SVT) Som första land i världen tillåter Singapore försäljning av labbodlat kött. Det handlar om kycklingkött från den amerikanska tillverkaren Eat Just som initialt kommer användas i kycklingnuggets.


Singapore först ut – godkänner labbodlat kött – Johansen.se
Singapore ger grönt ljus till labbköttet, som det första landet i världen. Köttliknande produkter baserade på växter har funnits ute på marknaden ett bra tag, men det här är första gången som så kallat rent eller odlat kött godkänts.


Singapore godkänner kycklingkött från laboratorium | SvD
Singapore ger grönt ljus till labbköttet, som det första landet i världen. Kycklingkött som odlats i laboratorium kommer för första gången att få säljas. … men det här är första gången som så kallat rent eller odlat kött godkänts.


Singapore godkänner labbkött
Singapore ger grönt ljus till labbköttet, som det första landet i världen. Köttliknande produkter baserade på växter har funnits ute på marknaden ett bra tag, men det här är första gången som så kallat rent eller odlat kött godkänts.


Singapore godkänner labbkött | ATL
Singapore ger grönt ljus till labbköttet, som det första landet i världen. … Enligt bolaget kommer köttet att säljas som nuggets och priset ska hamna i nivå med finare kycklingkött. Globalt håller flera tiotals företag så att ta fram labbodlat fisk-, …


Singapore godkänner labbkött | Nyhetsnotiser.se
Relaterade nyheter. 19:23 Singapore ger grönt ljus till labbodlat kött; 18:03 Singapore godkänner labbkött; 18:36 Zignsec köper 70 procent av Singaporebolag – gör nyemission; 17:14 Pressat Singapore försvårar för utländska arbetare; 13:15 Singapore pumpar in nya miljarder i ekonomin; Fler ekonominyheter. 04:36 Black Week gav lyft åt hemelektronikbranschen
scan tool

Tagged :