Roel van Velzen en Rudolph van Veen zetten Hotel op Stelten in Hoofddorp


Roel van Velzen en Rudolph van Veen zetten Hotel op Stelten
Hoofddorp, 3 december 2020- In een jaar vol restricties wordt december gelukkig nog wel heel speciaal. Artiesten, Meesterkoks en theatermakers hebben samen een heel hotel omgetoverd tot een beleving waar je binnen de RIVM-richtlijnen kunt eten, genieten, slapen en beleven. In deze eerste editie zetten onder andere Roel van Velzen en band met Rudolph van Veen het hele Hotel op Stelten.


Roel van Velzen en Rudolph van Veen zetten Hotel op Stelten
Roel van Velzen en Rudolph van Veen zetten Hotel op Stelten In een jaar vol restricties wordt december gelukkig nog wel heel speciaal. Artiesten, Meesterkoks en theatermakers hebben samen een heel hotel omgetoverd tot een beleving waar je binnen de RIVM-richtlijnen kunt eten, genieten, slapen en beleven.


Eten en feesten met Roel van Velzen in Hoofddorps hotel
HOOFDDORP Artiesten, meesterkoks en theatermakers hebben samen een Novotel Amsterdam Schiphol Airport bij station Hoofddorp omgetoverd tot een beleving waar je binnen de RIVM-richtlijnen kunt eten, genieten, slapen en beleven. In deze eerste editie zetten onder andere Roel van Velzen en band met Rudolph van Veen het hele Hotel op Stelten.


Roel van Velzen en Rudolph van Veen zetten Hotel op
Artiesten, Meesterkoks en theatermakers hebben samen een heel hotel omgetoverd tot een beleving waar je binnen de RIVM-richtlijnen kunt eten, genieten, slapen en beleven. In deze eerste editie zetten onder andere Roel van Velzen en band met Rudolph van Veen het hele Hotel op Stelten. Verrassend, gezellig, veilig en ongewoon anders.


Van Velzen en Van Veen zetten Hotel op Stelten | Sport&Life
Artiesten, meester-koks en theatermakers hebben samen een heel hotel omgetoverd tot een beleving waar je binnen de RIVM-richtlijnen kunt eten, genieten, slapen en beleven. In deze eerste editie zetten onder andere Roel van Velzen en band met Rudolph van Veen het hele Hotel op Stelten. Verrassend, gezellig, veilig en ongewoon anders.


Vermaak in tijden van corona: slapen met Roel van Velzen
Hotelconcept Roel van Velzen en Rudolph van Veen Roel van Velzen organiseren Hotel op Stelten, waarbij bezoekers tijdens een hotelovernachting interactief kunnen koken, spelletjes spelen en


Het jaar feestelijk afsluiten in hotel in Hoofddorp met …
Wie het jaar toch nog feestelijk wil afsluiten, kan dat doen bij Hotel Op Stelten in Hoofddorp. Het is eten, genieten, slapen en beleven en dat alles binnen de RIVM-richtlijnen. Het entertainment concept bestaat uit kooksessies met tv-kok Rudolph van Veen en livemuziek van Roel van Velzen en zijn band. “Elke hotelkamer wordt een volledig gekkenhuis.”


Hotel op stelten promo on Vimeo
Promovideo met Roel van Velzen en Rudolph van Veen


Muzikale shows voor gasten van Novotel Amsterdam Schiphol …
HOOFDDORP – Novotel Amsterdam Schiphol Airport verzorgt tussen 17 december en 9 januari 2021 tien shows, waarvan gasten vanuit hun eigen kamer kunnen genieten. Roel van Velzen en band met Rudolph van Veen trappen af met het initiatief ‘Hotel op Stelten’.


Waar de Nederlandse Sterren Stralen – Nationaal FM
Roel van Velzen en Rudolph van Veen zetten Hotel op Stelten by Gert Reehuis on december 5, 2020 at 10:34 am In een jaar vol restricties wordt december gelukkig nog wel heel speciaal.
code reader

Tagged : / / / /