“Onze mening is dus niets waard”: fans én spelersgroep niet te spreken over terugkeer van Lamkel Zé in A-kern, kan …


“Onze mening is dus niets waard”: fans én spelersgroep
“Onze mening is dus niets waard”: fans én spelersgroep niet te spreken over terugkeer van Lamkel in A-kern, kan Vercauteren tijdbom ontmantelen? Antwerp ‘C’est la guerre’, het is …


“Het is Lamkel of wij”: deel van spelersgroep Antwerp …
Maar ook de spelersgroep van Antwerp staat niet te springen voor een retour in de A-kern van Lamkel Zé. Dan dreigt een scenario van verdeeldheid. “Het is Lamkel of wij”, lieten een paar …


Lamkel Zé, de koning van de frats: na negen levens is zijn …
Het rijk van Didier Lamkel bij Royal Antwerp FC lijkt definitief uit. Onder Ivan Leko komt hij niet meer aan speelminuten toe en ook de fans hebben hem intussen helemaal opgegeven. De voorbije jaren kwam het enfant terrible zoals de hardnekkigste straatkat telkens op zijn pootjes terecht, maar na negen levens is ook voor hem het spelletje uit.


Spelers Antwerp zijn fratsen beu: “Het is Lamkel of wij …
Lamkel excuseerde zich na zijn fratsen bij Royal Antwerp Football Club, maar Het Laatste Nieuws meldt dat verschillende spelers het beu zijn.. Het verhaal bij Antwerp lijkt ten einde voor Lamkel Zé. ‘Hoe graag Antwerp ook gewoon liefst over voetbal zou praten, steeds is daar Lamkel die de club extrasportief in diskrediet brengt.


‘Beledigd PSG haakt af door ‘respectloze’ eisen van De …
Paris Saint-Germain is niet te spreken over Matthijs de Ligt en zaakwaarnemer Mino Raiola. Het kamp van de Ajax-aanvoerder eiste naar verluidt twee clausules die PSG veel te ver gingen. Dat meldt …


‘Sébastien Dewaest neemt opmerkelijke beslissing over
Voetbalnieuws uit het binnen- en buitenland. Volg hier alles op de voet! Opmerkelijke wending rond Sébastien Dewaest (29). De ervaren verdediger wilde een maand geleden nog koste wat het kost weg bij KRC Genk, maar keert binnenkort mogelijk toch terug in de A-kern van de Limburgse formatie.


Onana: “Veel spelers gaan na dit seizoen weg bij Ajax …
De doelman zelf lijkt ook afscheid te nemen, al zegt hij het niet met zoveel woorden. “Veel spelers gaan na dit seizoen weg bij Ajax. Het is belangrijk dat we iets achterlaten, een kampioenschap.”


Kluivert, Fosu-Mensah en Dembélé eren Nouri: ‘Hij gaf …
Bleacher Report Football komt woensdag met een prachtig eerbetoon aan Abdelhak Nouri. Naast oud-ploeggenoten Justin Kluivert en Timothy Fosu-Mensah komt ook FC Barcelona-aanvaller Ousmane Demb …


Matias Suarez krijgt het hard te verduren in …
In Argentinië is voetbal heilig en als de ‘superclassico’ op het programma staat is het altijd uitkijken geblazen. Ook deze keer was het duel tussen Boca Juniors, met Carlos Tevez, en River Plate, met Matias Suarez, een waar spektakelstuk. De wedstrijd eindigde op een 2-2 gelijkspel maar de scherpe duels en vuile fouten waren weer niet op één hand te tellen.


AMATEURVOETBALBLOG – Door Fans Voor Fans
Zwarte Leeuw verliest zijn eerste oefenmatch met 1-2 tegen de beloften van Royal Antwerp FC. Lamkel scoorde onder meer voor The Great Old. Voor Zwarte Leeuw was het Deckers die de bal tegen de netten pingelde. (pme) 22:27 | Algemeen Alle sportactiviteiten en -wedstrijden in Vlaanderen vanaf morgen achter gesloten deuren, zonder publiek.
Topdon Car Battery Tester

Tagged : / / /