Man hittad död i Spånga – skjuten, enligt uppgifter


Man hittad död i Spångaskjuten, enligt uppgifter
Klockan 07.32 larmades polisen till ett bostadsområde i Spånga utanför Stockholm. Den som ringde in hade anträffat en livlös man.


Man hittad död i Spånga – ska ha blivit skjuten | Aftonbladet
Man hittad död i Spångaskjuten, enligt uppgifter. Av: Adam Westin. Publicerad: … Enligt uppgifter från Aftonbladet har mannen blivit skjuten, vilket polisen inte vill bekräfta.


Man hittad död i Spånga – misstänkt skjuten | Fria Tider
Man hittad död i Spånga – misstänkt skjuten Publicerad 20 augusti 2020 kl 09.44. Inrikes. En man har hittats död utomhus i Spånga. Enligt uppgifter till Aftonbladet har mannen skjutits till döds.


Man skjutenhittad död i bostadsområde
Man skjutenhittad död i bostadsområde. … Polisen larmades till ett bostadsområde i Spånga i nordvästra Stockholm vid 07.30-tiden på torsdagsmorgonen. … Enligt uppgifter från Aftonbladet har mannen blivit skjuten, vilket polisen inte vill bekräfta.


Man hittad död i bostadsområde på morgonen – mitti.se
Har blivit skjuten, enligt uppgifter


Man hittad död i Spånga – hade misstänkt paket på kroppen …
En man har hittats död i en lägenhet i Tensta i norra Stockholm. Han hade ett paket med kablar fasttejpat på kroppen, enligt uppgifter till Aftonbladet. Flera bostadshus har utrymts och …


Död man hittad i Eskilstuna | Aftonbladet
En man i 35-årsåldern hittades död i ett flerfamiljshus i norra Eskilstuna under söndagsmorgonen. Enligt uppgifter till Aftonbladet har han skjutits ihjäl. En förundersökning om mord har …


Man död efter skjutningen på Holma – en misstänkt gripen …
Man död efter skjutningen på Holma … Mannen ska enligt uppgifter till Sydsvenskan ha förts till sjukhuset i en privatbil. … Här hittar du redaktioner och enskilda medarbetare.


Man hittad död i skogsområde i Älta i Nacka kommun
En man hittades död i ett skogsområde på en kyrkogård Älta i Nacka kommun på onsdagen. Polisen har inlett en förundersökning avseende misstänkt mord. Enligt uppgifter till Aftonbladet hittades mannen bakbunden och skjuten. – Den tekniska undersökningen har pågått under natten och är klar, säger Eva Nilsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen.


Man hittad bakbunden i skogen i Älta – misstänkt mord …
Mannen var skjuten och bakbunden när han hittades, enligt uppgifter till Aftonbladet. Den döde mannen hittades vid 18.30-tiden på onsdagskvällen i ett skogsområde i Älta , söder om Stockholm .
diagnostic code reader

Tagged : /