Maaltijd- en ecocheques zes maanden langer geldig


Maaltijden ecocheques zes maanden langer geldig
Maaltijden ecocheques zes maanden langer geldig 08/05/20 om 12:05 Bijgewerkt om 12:10; Bron : Belga De federale regering verlengt de geldigheidsduur van maaltijdcheques, ecocheques, geschenkcheques en sport- en cultuurcheques tijdelijk wegens de coronacrisis.


Maaltijden ecocheques zes maanden langer geldig
Dat blijkt uit een koninklijk besluit. Door de beperkende maatregelen in de strijd tegen het coronavirus – onder meer een verbod op niet-essentiële verplaatsingen – is het voor werknemers soms moeilijker om de cheques uit te geven […] Het bericht Maaltijden ecocheques zes maanden langer geldig verscheen eerst op Metro.


Maaltijden ecocheques zes maanden langer geldig | Metro
Maaltijd-, eco- en geschenkcheques die in maart, april, mei en juni 2020 vervallen, worden verlengd met zes maanden. Voor sport- en cultuurcheques, die allemaal een vaste vervaldatum hebben op 30 …


Maaltijden ecocheques zes maanden langer geldig – Stem …
Opnieuw meer dan 100 coronadoden, maar algemene trend blijft dalend; Moet Niels Destadsbader Sportpaleis-concerten annuleren? Baltische staten gaan de grenzen voor elkaar heropenen


Maaltijdcheques en ecocheques 6 maanden langer geldig
Maaltijdcheques, ecocheques, bepaalde geschenkcheques, maar ook sport- en cultuurcheques zullen langer geldig zijn. Dat wordt door verschillende bronnen aan de redactie van De Inspecteur op Radio 2 bevestigd. Een voorstel daarover wordt op de volgende ministerraad goedgekeurd.


Maaltijdcheques en ecocheques straks 6 maanden langer
De federale regering heeft de intentie om de geldigheidsduur van maaltijdcheques, ecocheques, geschenk-, sport- en cultuurcheques tijdelijk te verlengen. Markten: Markten inladen… VRIJDAG 08 MEI … NL FR. NL. NL FR. top. Maaltijdcheques en ecocheques straks 6 maanden langer geldig


Maaltijdcheques zes maanden langer geldig
Maaltijdcheques zes maanden langer geldig 5 hours ago De Tijd De Tijd – Nieuws 08:42 De federale regering verlengt de geldigheidsduur van maaltijd-, eco-, geschenk- en sport- en cultuurcheques wegens de coronacrisis.


Maaltijdcheques en ecocheques 6 maanden langer geldig
Maaltijdcheques, ecocheques, bepaalde geschenkcheques, maar ook sport- en cultuurcheques zullen 6 maanden langer geldig zijn. Dat wordt door verschillende bronnen aan de redactie van “De Inspecteur” op Radio 2 bevestigd. Een voorstel daarover wordt op de volgende ministerraad goedgekeurd.


Maaltijdcheques zes maanden langer geldig | Economisch …
Maaltijdcheques zes maanden langer geldig 8 mei 2020 Tijd.be 08:42 De federale regering verlengt de geldigheidsduur van maaltijdcheques, ecocheques, geschenkcheques en sport- en cultuurcheques wegens de coronacrisis.


Maaltijdcheques zes maanden langer geldig | De Tijd
Maaltijd-, eco- en geschenkcheques die in maart, april, mei en juni 2020 vervallen, worden verlengd met zes maanden. Voor sport- en cultuurcheques, die allemaal een vaste vervaldatum hebben op 30 september, komt er een verlenging tot 31 december 2020.
Diagnostic Tool

Tagged : /