Hogescholen geven eerstejaars ook dit jaar geen bindend studieadvies


Hogescholen geven eerstejaars ook dit jaar geen bindend
Hogescholen geven hun eerstejaarsstudenten ook dit collegejaar geen bindend studieadvies (bsa). Vanwege de coronamaatregelen is besloten dat ze een extra jaar krijgen om aan de opleidingseisen te …


Hogescholen geven eerstejaars ook dit jaar geen bindend
Eerstejaarsstudenten op hogescholen, waaronder de Hanzehogeschool, krijgen dit studiejaar geen bindend studieadvies, bsa. Vanwege de coronamaatregelen is besloten om de studenten een extra jaar te geven om aan de opleidingseisen te voldoen. Het opschorten van het bsa gebeurde ook afgelopen voorjaar.


Ook dit jaar geen bindend studieadvies voor HBO-studenten
Door de coronamaatregelen hebben hogescholen besloten eerstejaarsstudenten ook dit jaar geen bindend studieadvies (bsa) te geven. De studenten krijgen hiermee een extra jaar om aan de opleidingseisen te voldoen. Dit blijkt uit documenten van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap …


Hogescholen geven eerstejaars ook dit jaar geen bindend
Hogescholen geven eerstejaars ook dit jaar geen bindend studieadvies. Woensdag 11 november 2020 22:44 uur. Groningen. Bron OOG TV. Eerstejaarsstudenten op hogescholen, waaronder de Hanzehogeschool, krijgen dit studiejaar geen bindend studieadvies, bsa.


Hogescholen geven eerstejaars ook dit jaar geen bindend
Hogescholen geven hun eerstejaarsstudenten dit collegejaar ook geen bindend studieadvies (bsa). Mbo’s en universiteiten gaan dit wel doen. Dit blijkt woensdag uit zogenoemde servicedocumenten van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.


Hogescholen geven eerstejaars ook dit jaar geen bindend
Hogescholen geven hun eerstejaarsstudenten ook dit collegejaar geen bindend studieadvies (bsa). Vanwege de coronamaatregelen is besloten dat ze een extra jaar krijgen om aan de opleidingseisen te voldoen. Mbo’s en universiteiten blijven wel met bsa’s werken. Dit blijkt woensdag uit zogenoe …


Hogescholen geven eerstejaars ook dit jaar geen bindend
Hogescholen geven hun eerstejaarsstudenten ook dit collegejaar geen bindend studieadvies (bsa). Vanwege de coronamaatregelen is besloten dat ze een extra jaar krijgen om aan de opleidingseisen te voldoen. Mbo’s en universiteiten blijven wel met bsa’s werken.


Weer geen bindend studieadvies voor eerstejaars
Net als vorig studiejaar geldt ook dit jaar het bindend studieadvies (bsa) voor eerstejaars in het hbo niet. Minister Ingrid van Engelshoven laat dit vandaag weten. Zij wil voorkomen dat studenten studievertraging oplopen door de coronacrisis, onder meer doordat studenten niet altijd stage kunnen lopen.


Hogescholen schrappen dit jaar bindend studieadvies
Het bindend studieadvies (bsa) geldt dit jaar niet voor studenten op hogescholen. Het wordt geschrapt omdat studenten daar vaker studievertraging oplopen, bijvoorbeeld doordat het vanwege de …


Universiteiten willen bindend studieadvies dit jaar wel …
Hogescholen willen, net zoals vorig jaar, het bindend studieadvies niet handhaven. Dit voorjaar besloten universiteiten om de handhaving van het bindend studieadvies (bsa) een jaar op te schorten. Eerstejaars hoefden daardoor niet in één jaar alle studiepunten te halen die nodig zijn om op de opleiding te blijven, maar mochten daar twee jaar over doen.
TPMS Sensor

Tagged : /