Enggan takbur, Warisan akan berusaha menangi hati rakyat


Enggan takbur, Warisan akan berusaha menangi hati rakyat
Rakyat kini sudah matang, kita tidak perlu takbur dan berkata besar bahawa kita akan menang, kini tugas kita tawan hati rakyat dan tunjukkan yang terbaik,” katanya.


Astro AWANI – “Rakyat kini sudah matang, kita tidak perlu …
Enggan takbur, Warisan akan berusaha menangi hati rakyat | Astro Awani Shafie berikrar akan berusaha mendampingi segenap rakyat di negeri itu untuk menawan mereka sekalipun dalam masa sama muncul parti baharu.


‘Selesaikan rasa tidak puas hati kaum’ – MSN
PONTIAN: Kerajaan Pakatan Harapan (PH) berusaha menyelesaikan masalah semua kaum dan rasa tidak puas hati rakyat.


Tak perlu bertindak sengaja dalam tambat hati kaum Melayu
Keadaan itu, kata Kor Ming, juga akan membawa sokongan rakyat tanpa mengira kaum kepada Pakatan Harapan. Menurut Ketua DAP Perak itu, Pakatan Harapan tidak harus bertindak sengaja dalam menambat hati kaum Melayu sehingga menyebabkan ia kehilangan undi Cina.


Khabar Pahang: Usaha untuk terus menangi hati dan jiwa rakyat
“Oleh sebab itu, kita akan terus turun selepas Perhimpunan Agung UMNO ini (29 November hingga 1 Disember), kita akan mempertingkatkan usaha kita. Selama ini memangpun berjalan, untuk memenangi hati dan jiwa rakyat. Semua kegiatan akan dijuruskan ke arah itu,” katanya lagi.


Guan Eng takbur | Politik | Berita Harian
Jadi jangan terlalu takbur,” katanya ketika di temui pada Program Jualan Sentuhan Rakyat (PJSR) di Taman Sri Lambak, dekat sini hari ini. Beliau mengulas kenyataan Guan Eng berkaitan bekalan air bersih di Johor yang dikatakan jauh lebih mahal daripada yang disediakan oleh negeri Pulau Pinang selain sering mengenakan catuan air.


Bersatu hati kekalkan keamanan | Harian Metro
Kepada seluruh rakyat Malaysia, marilah kita bersatu hati dalam mengekalkan keamanan dan kesejahteraan yang kita kecapi selama ini. Pejuang bangsa sudah berjaya menuntut kemerdekaan daripada penjajah dan era mengisi kemerdekaan digiatkan dengan usaha untuk membangunkan negara.


Kemurnian Hati (2) | Renungan Harian
(sambungan) 3. Terus meningkatkan standar hidup sesuai kebenaran Firman Dalam Kisah Para Rasul 24:16, Paulus mengatakan “Sebab itu aku senantiasa berusaha untuk hidup dengan hati nurani yang murni di hadapan Allah dan manusia.” Ini penting agar kita tetap bisa terhindar dari berbagai penyesatan baik yang terang-terang kelihatan maupun yang tersamar, dibungkus oleh kemasan yang seolah benar.


Saat Tak Kunjung Dihargai dan Muncul Lelah Hati, Mungkin …
Kita berusaha begitu keras untuk mencari hati mereka, menciptakan hubungan sebaik-baiknya, tanpa sadar bahwa tubuh dan hati ini sudah tak sanggup lagi berusaha. Akan ada saat di mana usahamu akan diganjar dengan manis. Namun, bukan sekarang, saat hati sudah terlanjur teriris


Indahnya Bahasa Melayu Bersama Fiza: Contoh Karangan …
Saya mengikuti nasihat mereka dengan hati yang tabah. Dalam ujian lisan dan praktikal piano, saya mendapat keputusan yanf cemarlang. Saya berasa sungguh gembira. Usaha saya telah berhasil. Ibu bapa dan guru piano saya juga memuji saya. Saya tidak lagi akan melupakan peribahasa ” Belakang parang selagipun jika diasah akan tajam juga ” .
Car Battery Tester

Tagged : / / / /