– Det gjør vondt når vi snakker om det


Det gjør vondt når vi snakker om det – msn.com
Det gjør vondt når vi snakker om det. Liverpool-sjef Jürgen Klopp skal jakte Timo Werner (24). Men søndag frykter han hva RB Leipzigs storscorer kan gjøre mot Klopps kjære Mainz.


Det er vondt å være redd – Debatt
når vi snakker med dem om pandemien kan et mål være at de kjenner hvor godt det er å håndtere det de opplever – her og nå. Som når de har lyst til å leke med bestevennen, men må vente.


Hvorfor hjelper det å snakke med noen? – Ung.no
Det er vondt å sette ord på og tenke på det vonde, men vi vet at det er til hjelp å snakke med noen og dele det med andre. Hvis vi har bekymringer, ting vi gruer oss til eller grubler mye på, får vi sortert litt i tanker når vi setter ord på dem, når vi snakker med noen om det, kan vi også få støtte og råd om hva vi kan gjøre.


Kranfirmaets sjef om dødsulykken: – Det gjør vondt i kropp …
Det er helt forferdelig, det gjør vondt for kropp og sjel. Nå prøver vi å avreagere og sitte og prate sammen, sier den daglige lederen. Han har bedt de ansatte komme inn på jobb denne …


Vi må tørre å snakke om det som gjør vondt
Vi må tørre å snakke om det som gjør vondt. Maria Bokneberg har selv erfart at noen i nær familie ikke lenger ville leve. Nå debuterer hun med «Lukta av våt jord om natta». Den handler om en kvinne som tar livet sitt.


Vondt i øyet (Øyesmerter) – Årsak, diagnose, behandling …
Vondt i øyet og øyesmerter kan ramme alle. Øyesmerter og vondt i øyet kan påvirke synsfunksjon og livskvalitet. Her finner du årsak, diagnose, råd, øvelser+


Ingen bryr seg om kvinners underliv når det gjør vondt
Men der folk villig forteller om prolapsen de sliter med, er det få som bruker lunsjpausen på jobb til å snakke om at de ikke klarer å ligge med mannen sin fordi det gjør for vondt. Mange lider i stillhet. Altfor ofte får de ikke hjelpen de trenger når de endelig tar mot til seg og oppsøker helsevesenet.


Seks årsaker til at det gjør vondt i tennene – Dagbladet
Vi har snakket med Dag Ørstavik, professor dr. odont ved Avdeling for endodonti, Institutt for klinisk odontologi ved Universitetet i Oslo, om seks ulike årsaker til smerter i tennene, og …


Jakob Oftebro og Iben Akerlie – – Klart det gjør vondt når
Drømmer om familie. Skuespilleren forklarer at det var et valg som begge var enige om, og beskriver det som «riktig». – Det er klart det gjør vondt når et kjærlighetsforhold er over, det sier seg selv. Men når begge parter velger å gå fra hverandre, er det fordi det er riktig. Så må man komme seg videre, sier Jakob.


Det gjør vondt i lang tid / Mobbing / Forum / Forside …
Det er veldig modig av deg å begynne å ta frem det vonde og snakke om det. Da gir du dem en mulighet til å gro. Litt vondt vil det nok alltid gjøre å tenke på dem, men kanskje den slemme indre stemmen som du snakker om vil bli litt mindre kraftig. Jeg har også en sånn slem stemme i meg.

Tagged : / / / / / /