Danmarks handballpresident: – Vi vil gjere alt for å redde EM


Danmarks handballpresident: – Vi vil gjere alt for å
Danmarks handballpresident: – Vi vil gjere alt for å redde EM. Det danske handballforbundet (DHF) seier det vil gjere alt for å finne ei løysing om Noreg trekker seg som vertsnasjon til handball-EM for kvinner.


EHF gir ikkje opp handball-EM i Noreg – endeleg avgjerd …
Danmarks handballpresident: – Vi vil gjere alt for å redde EM. Det danske handballforbundet (DHF) seier det vil gjere alt for å finne ei løysing om Noreg trekker seg som vertsnasjon til handball-EM for kvinner.


Ny virussmell for handball-EM: – Situasjonen er utan …
Eg er likevel overtydd om at kan lukkast med å finne ein ny vertsby, seier handballpresident Per Bertelsen i ei fråsegn. – Situasjonen er utan tvil alvorleg, og det blir krevjande for oss alle, men vi har nokre dyktige medarbeidarar og uunnverlege frivillige, så vi skal nok løyse oppgåva, legg han til.


Håndballforbundet har fått EM-frist – må svare innen …
Tiden begynner å renne ut med tanke på å avklare Norges arrangørrolle under håndball-EM. Det europeiske håndballforbundet vil ha svar senest kommende tirsdag.


Ber om unntak fra corona-bestemmelsene: – Blir veldig redd
Håndballforbund søker nå om unntak fra de norske corona-bestemmelsene for å kunne arrangere EM i desember. De norske landslagsspillerne føler på det personlige ansvaret for ikke å bli …


Håndballforbundet har fått EM-frist – må svare innen …
Det opplyser forbundet tirsdag kveld. «For å sikre gjennomføringen av EM forventer Det europeiske håndballforbundet innen tirsdag morgen i neste uke en bekreftelse fra Norges Håndballforbund, som del av den samlede organisasjonskomiteen for EM, på at kamper kan spilles i Trondheim», heter det der.


Slik blir veien til håndball-EM i 2020 – Sunnmørsposten
Norge og Danmark er direktekvalifiserte som arrangører, men torsdag ble de øvrige europeiske håndballnasjonenes vei til EM-sluttspillet i 2020 klar.


Handballforbundet har fått EM-frist – må svare innan …
– Det kjem stadig nye element inn som vi må vurdere. Ein er generelt sett engsteleg for å belaste lokale helsestyresmakter med endå fleire utfordringar, sa handballpresident Kåre Geir Lio til NTB etter møtet. Han opplyste vidare at forbundet akta å levere ein oppdatert protokoll til helsestyresmaktene i løpet av eit døgn.


Sportsstudio – – Håper Gud hjelper oss
Vi vil gjøre alt vi kan for å passe på individene. Vi kjenner til deres feil, og vi kommer til å forsøke å utnytte det, sier Milenkovic. Alexander Sørloth mente at Serbias forsvar ikke …


Nye sjokktall: Foreslår seks ukers lockdown for å unngå …
Vi kunne betalt for en støttepakke akkurat nå for å dekke alle lønningene, tapte lønninger for enkeltarbeidere, for tap til småbedrifter, til mellomstore selskaper eller by-, delstats- og fylkesmyndigheter. Vi kunne gjøre alt dette, og hvis vi gjorde det, kunne vi foreta en lockdown på fire til seks uker, sier Osterholm.
autel scan tool

Tagged : / / / / /