Chelsea-stjerne arrestert – mistenkt for voldtekt


UK: 72,505 utenlandske mistenkte arrestert i løpet av ett …
Den største politistyrken i Storbritannia, Metropolitan Police, anholdt 72,505 utenlandske statsborgere mistenkt for kriminalitet i 2011. Det tilsvarer rundt 200 arrestasjoner om dagen. Talene har gått opp med nesten en tredjedel fra 2009, da 58.870 utenlandske statsborgere ble arrestert og avhør


Chelsea-stjerne arrestertmistenkt for voldtekt
Chelsea-stjerne arrestertmistenkt for voldtekt. … Til The Times bekrefter London-politiet at de har arrestert Hudson-Odoi som følge av mistankene og at han nå er mistenkt for voldtekt.


AFP: Etterforsker bedrageri i forbindelse med Premier …
Nyhetsbyrået AFP melder onsdag at to personer har blitt arrestert mistenkt for bedrageri i forbindelse med en høyprofilert overgang innen fotball. Politiet skal ha slått til mot og ransaket kontorer i Belgia, Monaco og London og en av de arresterte skal være en fotballagent, skriver nyhetsbyrået videre.


Chelsea-stjerne mistenkt for voldtektarrestert etter at …
Chelsea-stjerne mistenkt for voldtektarrestert etter at modell måtte hentes av ambulanse. Politiet bekrefter at Callum Hudson-Odoi (19) er mistenkt for voldtekt.


Nordmann arrestert i Thailand – fann overgrepsmateriale …
Ein 57 år gammal nordmann vart arrestert i huset sitt i Thailand i dag, mistenkt for å ha oppbevart overgrepsmateriale på¨PC-en sin. Foto: Thailandsk politi


Mann (64) mistenkt for uaktsomt drap i Sala-saken
En 64 år gammel mann skal ifølge Sky News og BBC være arrestert, mistenkt for uaktsomt drap i forbindelse med flystyrten, som tok livet av fotballspilleren Emiliano Sala. Ifølge en talsmann for politiet i Dorset har den mistenkte mannen fra Yorkshire blitt arrestert, avhørt og sluppet fri igjen, mens videre etterforskning pågår.


Hva foregikk i hodet på Strauss-Kahn? – Document
Dominique Strauss-Kahn hadde alt: en av verdens toppjobber. I fem år har han ledet IMF, Pengefondet. Han er mer popular enn Nicolas Sarkozy som kandidat til presidentvalget. Og trolig ville han stilt. Men så går han bort og antaster en kvinnelig hotellansatt, og det så grovt at han blir arrestert.


Gjertrud Krogstad | Hotel Cæsar Wiki | Fandom
Da Ninni blir arrestert, mistenkt for drapet på Rasmus Mohn, starter Gjertrud sin egen lille etterforskning for å få henne fri. I seriens aller siste episode, lagt til fremtiden, ble det vist et medieoppslag datert 14. november 2028, der overskriften lyder: “Svein og Gjertrud arrestert på Hotel Cæsar.”


Flere hundre gjengmedlemmer arrestert – Blogger
263 gjengmedlemmer fra flere store kriminelle gjenger har blitt arrestert i den en månedslange aksjonen mot gjenger i USA, skriver CNN. Det er spesialagenter i USAs immigrasjon- og tollmyndigheter som har gjennomført aksjonen. De arresterte er mistenkt for drap, voldtekt, kidnapping og ran.


Holdt tenåringssøstre som sexslavar i sju år
TO JENTER HALDE FANGA: Ein 32 år gammal meksikansk mann er arrestert, mistenkt for å ha halde to jenter i fangenskap i sju år og drept ei av jentene, og ein baby født i fangenskap.
obd2

Tagged : / /